Projekt manager (IT)
Projekt manager (IT)
Partnerünk projektvezetői csapata fontos szerepet játszik cégük sikeres működésében. Ebben a csapatban a szakmai igényesség, ügyfélközpontúság és rugalmasság kiemelkedő szerepet kap, tőled is ezt kérjük.
Részletek
Termék manager
Termék manager
Partnerünk egy magyar tulajdonú, magyarországi működésű fejlesztő vállalat, komplex, innovatív megoldásokat fejleszt és gyárt Digital Signage minden területén. Szoftver és hardver projektek megvalósításához keresünk agilis fejlesztői csapatukba termék managert.
Részletek
Szoftverfejlesztési vezető
Szoftverfejlesztési vezető
Partnerünk egy magyar tulajdonú, magyarországi működésű fejlesztő vállalat, komplex, innovatív megoldásokat fejleszt és gyárt Digital Signage minden területén. Olyan kollégát keresünk fejlesztői csapatukba, aki technikai tudással és vezetői attitűddel is rendelkezik. A csapat szerves részévé válik és a naprakész szakmai tudásával a fejlesztők napi szintű munkáját támogatja a szoftverfejlesztés teljes életciklusában, valamint a csapatkohézió kialakításában és egyéb vezetői feladatok ellátásában.
Részletek
Senior tesztelő
Senior tesztelő
Partnerünk egy magyar tulajdonú, magyarországi működésű fejlesztő vállalat, komplex, innovatív megoldásokat fejleszt és gyárt Digital Signage minden területén. Agilis fejlesztői csapatukba Szoftvertesztelő munkatársat keresünk.
Részletek
Senior java fejlesztő
Senior java fejlesztő
Partnerünk 1999 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. Céljuk az igényes, magas minőségű, az ügyfél igényeihez igazodó, robusztus és skálázható szoftverek készítése.
Részletek
IOS fejlesztő
IOS fejlesztő
Mobilapplikációk tervezésére,fejlesztésére keresünk IOS fejlesztőt partnerünk dinamikus fiatalos csapatába. (Pláza,áruház,játék,üzleti applikációk stb.)
Részletek